info@rellox.hu Tel: +421 949 880 075

Befektetés​

Ingatlanvásárlás a PURE Resort Mösern – Seefeld projektben az ingatlan saját használata mellett kiváló befektetésnek is minősül.

További bérbeadásból származó hozam

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Amikor a tulajdonos az apartmanját nem használja, az turistáknak van kiadva. Ezzel a tulajdonos vonzó bérbeadásból származó hozamokra tesz szert. Az ingatlan további bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik.

Az üdülőhely üzemeltetése és az ingatlanok további bérbeadása a „PURE” márkanév alatt valósul meg. Ez a márka alatt már több alpesi üdülőhely létezik, így a komplex azok szinergiájából és a márka hírnevéből húz majd hasznot.

Saját használat

A tulajdonos és az üzemeltető közötti szerződés időtartama 20 év. A tulajdonos az év folyamán néhány hétig használhatja a saját ingatlanját. Az ingatlan tulajdonosok számára a további bérbeadással és menedzsmenttel kapcsolatban kiterjedt szolgáltatások vannak biztosítva.

Fontos információ, hogy a PURE Resort Mösern – Seefeld projektben megvásárolt apartman a vevő saját tulajdonában van, így az a bérleti szerződés időtartama alatt bármikor értékesíthető.
A saját használat és a további bérbeadás feltételeivel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Likviditás

Az osztrák alpesi hegyi ingatlanok piaca likviditás, azaz az ingatlan esetleges továbbértékesítése szempontjából egy elvi előnnyel rendelkezik: nem kötődik elsődlegesen semmilyen vásárlói célcsoporthoz sem. Az osztrák Alpokban fekvő ingatlanokat főleg Ausztria, Németország, Svájc, Nagy-Britannia, Hollandia, Skandinávia államaiból származó befektetők vásárolják. Azonban számos érdeklődő van az USA, Oroszország, illetve Közép- és Kelet-Európa államaiból, beleértve Magyarországot is.

Amennyiben Ön szeretné továbbértékesíteni a PURE Resort Mösern – Seefeld resortban található ingatlanát, potenciális vásárlók széles skáláját szólíthatja meg. Újra felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön PURE apartmanja az ÖN saját tulajdonában van, így az bármikor értékesíthető.

Osztrák ingatlanpiac

Az osztrák ingatlanpiac, és különösen a minőségi alpesi központokban fekvő ingatlanok, az egyik legbiztonságosabb ingatlanbefektetésnek minősülnek. Ez főleg az alacsonyabb osztrák hegyi ingatlanáraknak köszönhető, összehasonlítva a Franciaországi, Svájci és részben Olaszországi alpesi központokkal szemben, valamint az európai vásárlók folyamatos érdeklődésének. További információk az osztrák ingatlanpiacról ITT találhatók.

A vételár ÁFA visszatérítése

A PURE Resort Mösern – Seefeld resortban található ingatlanok elsősorban további bérbeadásra, tehát vállalkozási célra vannak tervezve (lehetséges azok részleges saját használata). Abban az esetben, ha Ön Ausztriában (természetes vagy jogi személyként) áfa-fizetőként regisztrált, jogosult – részben vagy egészben – visszakérni a vételár ÁFA tartalmát.

További információkat a Vásárlási információk fejezetben talál. Már a befektetés kezdetén jelentős összeget takaríthat meg. Abban az esetben, ha Ön Ausztriában áfa-fizetőként regisztrált, a vételár ÁFA tartalma mellett további kapcsolódó kiadások ÁFA tartalmának visszatérítésére is jogosult (például a közjegyzőnek fizetett munkadíj ÁFA tartalma, további folytatólagos, ÁFA-val terhelt kiadások).

Az adózással kapcsolatos eljárásokat individuálisan kell kezelni, mivel esetenként változhatnak. Együttműködés esetén, magyarul beszélő osztrák adótanácsadó szolgáltatásait biztosítjuk számára.