info@rellox.hu Tel: +421 949 880 075

Projekt​

A Rellox társaság és a PURE Resort Seefeld – Mösern projekt fejlesztője, a híres Mountain Residences cég, amely luxus lakó–és turisztikai projektek építésére specializálódik az osztrák Alpokban, örömmel mutatják be Önöknek ezt a csodálatos projektet.

Ez a vadonatúj projekt összesen 39 különböző méretű apartmant (1 – 3 hálószoba) foglal magába. A kitűnő pozíciójának és az építész ügyességének köszönhetően szinte az összes apartmanból lélegzetelállító kilátás nyílik az Inn folyóra és a környező hegyekre.

Az épületben recepció, panorámás terasszal rendelkező étterem, fitness és-wellness részleg, infinity medence áll majd rendelkezésre. Az építkezés kezdete 2019 tavaszára van tervezve, a teljes befejezése pedig a 2019/2020 –as téli szezonra, vagy 2020 tavaszára.

Az ingatlanfejlesztő cég nagy hangsúlyt fektetett a kiváló minőségű anyagok felhasználására. Modern elemek, hagyományos alpesi stílus és sok természetes elem ízléses kombinációja. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre, hogy azokat rögtön az átadás után bérbe lehessen adni.

Az egész projekt saját használat és további bérbeadás kombinációjára van tervezve. Mivel a neves „PURE” márkanév alatt fut, így a többi osztrák „PURE” apart-hotel (pl. Pitztal, Arlberg, Seefeld in Tirol, Hinterthal, Lermoos stb.) szinergiájából húz majd hasznot. Ezek a projektek nagyszerű referenciákkal rendelkeznek. A tulajdonos számára ez egyfajta garancia, és a vonzó bérbeadásból származó hozamok feltételezése. A várható bérbeadásból származó hozamok kiszámítása akár 4,5%, a működési költségek levonása után és adózás előtt. Az ingatlanok kereskedelmi célú használata további előnnyel jár, ez pedig a 20 %-os ÁFA megtakarítás (az ingatlan vételárából számítva).

 

Legyen ÖN is tagja a PURE Resorts családnak!

Az üdülőhely Mösern városkában helyezkedik el, a híres tiroli olimpiai központ – Seefeld in Tirol közelében. Ez a város főleg a sífutók által közkedvelt. Seefeld régiója Magyarországról könnyen megközelíthető. Budapestről Mösern városába az A1 –es autópályán 7 óra alatt juthat el. Mösern és Seefeld rendszeres buszjáratokkal van összekötve. A városban néhány üzlet és étterem is megtalálható.

A Seefeld-i olimpiai régió számos sportolási lehetőséget és szabadidős tevékenységet kínál télen és nyáron egyaránt. Tökéletesen karbantartott sífutópályák és korcsolyapályák várnak Önökre. Seefeld városa 2019-ben a FIS Nordische Sí Világbajnokságnak ad otthont. Az apartmanház közelében a Möserer-tó található meg, amely egyben Tirol egyik legmagasabban fekvő tava. Nyáron alkalmas a fürdésre is. Mösern városában néhány üzlet és étterem is megtalálható. Innsbruck városa 30 kilométer.

PURE Resort Seefeld – Mösern a legjobb alpesi ingatlanok közé sorolható. Előnyei – páratlan kilátás a környékre, a komplex gazdag háttere, tapasztalt ingatlanfejlesztő cég, kiváló minőségű berendezés, attraktív bérbeadásból származó hozamok. Az üdülőhely építése 2018 őszére van tervezve, feltéve, hogy az egységek legalább 50 %-a értékesítésre kerül. A teljes komplexum befejezése 2019/2020-as téli szezonra várható. Örömmel bebiztosítjuk az építés helyszínének szemléjét, és az ingatlanfejlesztővel való személyes találkozót.